ساخت مجموعه فیلم‌های‌ مستند طرح‌های‌ فناورانه جهاددانشگاهی در مرکز باور واحد هنر

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۴۱ کد : ۷۴۹۳۴ صفحه اصلی فعالیت های پژوهشی و خدمات تخصصی
تعداد بازدید:۴۰
مرکز رسانه‌ای باور جهاد دانشگاهی هنر با استفاده از ظرفیت‌های تخصصی، فنی و هنری در اجرای تولیدات رسانه‌ای، در راستای معرفی دستاوردها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی ۴ طرح فناورانه این نهاد را مستندسازی کرد.
ساخت مجموعه فیلم‌های‌ مستند طرح‌های‌ فناورانه جهاددانشگاهی در مرکز باور واحد هنر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هنر؛ طی مذاکرات انجام شده مابین دکتر یعقوب فتح‌الهی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و امین مختاری رییس واحد هنر، پیشنهاد مستندسازی طرح‌های فناورانه جاری این نهاد انقلابی به واحد هنر ارائه شد.  

در حالیکه جامعه حتی در باور توان و دانش ایرانی در تولید فناوری‌های high tech (پیشرفته) تردید دارد، مستندسازی این طرح‌های فناورانه در راستای آگاهی‌رسانی از کاربردها و مزیت‌های نسبی فناوری تولید شده بومی و ترغیب و پذیرش استفاده از آن‌ها در جامعه هدفِ بکار برنده هر یک، ضروری به نظر می‌رسد.

برای تغییر چنین نگرش و اصلاح چنین فرهنگی، نمایش فرآیند و چالش‌های طراحی و ساخت این فناوری‌های بومی اجرا شده در جهاددانشگاهی، با استفاده از رسانه سینما و تولید آثار تصویری در قالب فیلم مستند علمی، می‌تواند راهگشا و موثر باشد.  

بر این اساس طی قرارداد ساخت و تولید فیلم مستند از 4 طرح فناورانه جاری جهاددانشگاهی شامل: طراحی و ساخت آنتن شانزده باندی BTS هیبرید 5G (سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی)، تولید آزمایشگاهی جنین در تکثیر گاومیش‌های با خصوصیت برتر ژنتیکی (پژوهشگاه  فناوری‌های نوین علوم‌زیستی جهاددانشگاهی ابن‌سینا)، کسب دانش فنی و تولید کیت انجماد و ذوب جنین (پژوهشگاه علوم سلولی جهاددانشگاهی رویان)، طراحی و تولید کیت سنتز CDNA (رویان)، کسب فناوری تولید نیمه صنعتی پروبیوتیک‌های پرکابرد (مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران)، بر عهده «مرکز رسانه‌ای باور» جهاد دانشگاهی هنر قرار داده شد که این موارد تنها بخشی از قرارداد امضا شده میان معاونت پژوهشی و واحد هنر است.

گفتنی است برای اجرای هر چه مطلوب‌تر ساختار روایی این مستندها و با هدف ایجاد ارتباط موثر میان مباحث علمی بیان شده در این فیلم‌ها و جامعه مخاطب سعی شده است زبان قابل فهم مشترکی ما بین مصاحبه‌شونده‌ها و پژوهشگران و مخاطب ایجاد شود. همچنین کلیه مراحل فنی تولید فیلم مستندهای معرفی از این طرح‌های فناورانه از ایده‌پردازی، پژوهش، پیشنهاد و طراحی پروپوزال، تولید سناریو،  کارگردانی،  تصویربرداری و نورپردازی، صدابرداری، صداگذاری و انتخاب موسیقی، تدوین، پویانمایی، جلوه‌های بصری دیجیتال و اینفوگرافیک تا گویندگی متن (نرییشن)، توسط متخصصان با سابقه و خلاق مرکز رسانه‌ای باور واحد هنر انجام می‌شود.

کلیدواژه‌ها: مرکز رسانه‌ای باور معاونت پژوهش و فناوری طرح‌های فناورانه


نظر شما :