برگزاری دوره مجازی «تربیت مربی هنر کودک» در جهاد دانشگاهی هنر

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۲ کد : ۷۰۶۵۷ صفحه اصلی فعایت ها و خدمات آموزشی
تعداد بازدید:۳۴
مرکز آموزش‌های تخصصی جهاد دانشگاهی هنر دوره مجازی «تربیت مربی هنر کودک» را با تاکید بر شناخت موضوع و حوزه فعالیت و توسعه مهارت‌های لازم برای مربیان هنر کودک برگزار می‌کند.
برگزاری دوره مجازی «تربیت مربی هنر کودک» در جهاد دانشگاهی هنر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هنر، مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت واحد هنر دوره مجازی «تربیت مربی هنر کودک» را در 10 جلسه بصورت آنلاین و 20 ساعت بصورت آفلاین با تکیه بر مفاهیمی همچون شناخت کودک، چیستی و چگونگی پرورش کودکان به کمک هنر، مبانی مهارت‌های مورد نیاز مربی برای آموزش هنر به کودکان و نوجوانان و توسعه مهارت و خلاقیت مربی در آموزش هنر به این گروه سنی، برگزار می‌کند.
این دوره تخصصی در پنج بخش: نمایش خلاق، پرورش خلاقیت کودک و نوجوان، تحلیل نقاشی کودک، بازی‌های رنگین و روانشناسی رشد، توسط اساتید مجرب فعال در این حوزه آموزش داده می‌شود. دوره آموزشی «تربیت مربی هنر کودک» ویژه مربیان هنر پیش‌دبستانی، مهدهای کودک و فرهنگسراها، مدیران، برنامه‌ریزان و فعالان فرهنگی در حوزه کودک و نوجوان، دانشجویان هنرهای نمایشی و والدین این گروه سنی می‌باشد.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی هنر 88328652 الی 55 تماس گرفته و ثبت‌نام کنند. در انتهای دوره و پس از قبولی در آزمون‌های مربوطه به شرکت‌کنندگان گواهی رسمی و قابل ترجمه جهاددانشگاهی اعطاء خواهد شد.

کلید واژه ها: گروه تربیت مربی هنر کودک مرکز آموزش واحد هنر نمایش خلاق پرورش خلاقیت کودک و نوجوان تحلیل نقاشی کودک بازی‌های رنگین روانشناسی رشد

نظر شما :